دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش منفی باکو به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ

وزارت خارجه جمهوری آذربایجان امروز (یکشنبه) با بیان اینکه دولت باکو واکنش منفی به ایده ایروان برای مذاکره بر سر حقوق ارامنه قره باغ داشت و آن را غیرقابل قبول دانست، اعلام کرد، این ابتکارعمل مانعی بر سر راه روند ادغام مجدد است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 25
کد خبر: ۱۹۱۱۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد: تلاش‌ها برای سوءاستفاده از مساله حقوق و امنیت ساکنان ارمنی در قره باغ غیرقابل قبول است. جمهوری آذربایجان تلاش‌هایی را در راستای ادغام مجدد ساکنان ارمنی این منطقه انجام می‌دهد و ضروری است که مداخله ارمنستان در این روند و همچنین موانع مخربش برای این منظور به هر بهانه‌ای متوقف شود.

وزارت خارجه آذربایجان در ادامه گفت، کسانیکه نماینده منافع ارامنه قره باغ هستند، به شدت از کمک باکو امتناع کردند.

روز شنبه وزارت خارجه ارمنستان اطمینان خود را از این بابت ابراز داشت که بهترین روش خارج شدن از اوضاع کنونی مذاکرات مستقیم بین باکو و قره باغ با حضور نمایندگان بین المللی است.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، ضرورت دارد که مسائل حقوقی و امنیتی ۱۲۰ هزار سکنه ارمنی در قره باغ از طریق مذاکرات مذکور و در چارچوب مکانیسمی بین المللی مورد رسیدگی قرار گیرد.

درگیری چندین ساله بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان برسر قره باغ در سپتامبر ۲۰۲۰ شدت گرفت که به بدترین تنش از دهه ۹۰ میلادی تبدیل شد. این روند خصمانه با آتش بس نوامبر ۲۰۲۰ و میانجی‌گری روسیه پایان یافت.

ارمنستان و جمهوری آذربایجان با استقرار صلحبان‌های روسی در منطقه موافقت کردند. از آن زمان، درگیری‌هایی گاه و بیگاه در مرز دو کشور اتفاق می‌افتد. / اسپوتنیک

ارسال نظر
آخرین اخبار